Els dioramistes i botiguers que vulguin participar a Clickània poden fer la sol·licitud telemàtica fins a final de març

El 15è Festival de Playmobil de Montblanc tindrà una durada de quatre dies, 12, 13,14 i 15 d'octubre

29/03/2023

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquesta setmana el procés d'inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a la quinzena edició de Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc.

Els interessats es poden descarregar les bases de participació a través del web www.clickania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder ser algun dels encarregats de muntar diorames o bé de disposar un espai de venda especialitzada.

El període d'inscripció es tancarà el 20 d’abril. A partir d'aquell moment l'organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d'un concurs en el qual el premi és participar a Clickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.

Als dioramistes se'ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s'adaptin a les mides de diorames que suggereix l'organització.

En el cas dels botiguers també es mira de garantir l'especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats.

El festival tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc durant quatre dies que enguany seran consecutius i no en dos caps de setmana, del 12 al 15 d’octubre.

Coincidint amb la celebració de Brickània, al juny l'organització presentarà el cartell. També es notificarà quins han estat els dioramistes i els botiguers escollits, i s'iniciaran les tasques de distribució dels diorames. També s'anunciaran els temes que protagonitzaran una edició que, com cada any, presentarà novetats al mateix temps que consolidarà les propostes que més agraden al públic.