Els dioramistes i botiguers que vulguin participar a Clickània ja poden fer la sol·licitud telemàtica

El Festival de Playmobil de Montblanc arriba a l'onzena edició a l'octubre.

05/04/2018

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat el procés d'inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a l'onzena edició de Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc.

Des d'aquesta setmana els interessats es poden descarregar les bases de participació a través del web www.clickania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder ser un dels encarregats de muntar diorames o bé de disposar un espai de venda especialitzada.

El festival tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc durant dos caps de setmana d'octubre, els dies 12, 13, 14, 20 i 21. Una durada extraordinària de cinc dies que es justifica perquè el festiu 12 d'octubre serà divendres.

Als dioramistes se'ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s'adaptin a les mides de diorames que suggereix l'organització.

En el cas dels botiguers també es mira de garantir l'especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats.

El període d'inscripció es tancarà el 31 de maig. A partir d'aquell moment l'organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d'un concurs en el qual el premi és participar a Clickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.

L'organització notificarà quins han estat els dioramistes i els botiguers escollits i s'iniciaran les tasques de distribució dels diorames. També s'anunciaran els temes que protagonitzaran una edició que, com cada any, presentarà novetats al mateix temps que consolidarà les propostes que més agraden al públic.