Clickània torna a omplir carrers, places i establiments d’hostaleria de Montblanc i la Conca de Barberà

Durant els quatre primers dies de festival van passar-hi 9.000 persones

13/10/2021

La tretzena edició del festival de Playmobil de Montblanc se sabia que seria la més especial després de la suspensió de 2020 a causa de la pandèmia. I s’ha confirmat amb la presència d’un públic entusiasta amb ganes de xalar. L’arrencada amb quatre dies seguits ha portat més de 9.000 visitants que han omplert carrers i places de la vila, i, per suposat, establiments d’hostaleria i comerç de la vila i de la Conca de Barberà.

L’antiga església de Sant Francesc ha tornat a ser el punt central de Clickània. Ha funcionat molt bé una de les novetats d’enguany que estat fixar un aforament màxim i franges de dues hores per poder visitar l’exposició central. Els visitants tenien quatre punts més on descobrir diorames: el Centre d'interpretació de l'Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya, l’antic hospital de Sant Marçal i l’antiga església de Santa Magdalena.

El proper cap de setmana els visitants tornaran a viure una experiència ideal per fer en família o amb amics. Exposicions, espai de venda, concurs del click amagat, sortejos i concurs de diorames. Per evitar cues a taquilla es recomana adquirir les entrades de forma anticipada a través del web del festival: www.clickania.cat