Clickània torna a omplir carrers, places i establiments d’hostaleria de Montblanc i la Conca de Barberà

Durant els dos primers dies de festival van passar-hi 3.450 persones

10/10/2022

La catorzena edició del festival de Playmobil de Montblanc ha tornat a atraure un públic entusiasta amb ganes de passar-s’ho bé gaudint del món dels clicks. El primer cap de setmana de festival ha portat 3.450 visitants que han omplert carrers i places de la vila, i, per suposat, establiments d’hostaleria i comerç de la vila i de la Conca de Barberà.

L’antiga església de Sant Francesc ha tornat a ser el punt central de Clickània, amb l’exposició central i l’espai dedicat a les botigues especialitzades. Enguany els visitants tenen quatre punts més del nucli històric de Montblanc on descobrir diorames: el Centre d'interpretació de l'Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya, l’antic hospital de Sant Marçal i l’antiga església de Santa Magdalena.

Una de les notícies del cap de setmana ha estat la presentació del cartell de Brickània, el Festival de construccions Lego que celebrarà la sisena edició els dies 10 i 11 de juny de l’any vinent.

El proper cap de setmana els visitants tornaran a viure una experiència ideal per fer en família o amb amics. Exposicions, espai de venda, concurs del click amagat, sortejos i concurs de diorames. Per evitar cues a taquilla es recomana adquirir les entrades de forma anticipada a través del web del festival: www.clickania.cat

Accions del document