Concurs de diorames 2019

Durant els dos caps de setmana els visitants podran gaudir de l'exposició dels muntatges dels aficionats que participin en el concurs. Tots els interessats en participar, cal que tinguin en compte les bases del concurs que es detallen a continuació:


Bases del Concurs de Diorames de Clickània 2019

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin.

2. El concurs consta de cinc categories:
Espitllera (participants de fins a 6 anys o que enguany els compleixin)
Merlet (participants de 7 a 9 anys o que enguany els compleixin)
Matacà (participants de 10 a 12 anys o que enguany els compleixin)
Torre (participants de 13 a 15 anys o que enguany els compleixin)
Muralla (participants de més de 15 anys)

3. Un mateix diorama pot estar muntat com a màxim per dues persones. Es tindrà en compte l'edat del participant més gran en la classificació per categories.

4. S’atorgaran els premis següents:
Primer i segon millor diorama de la categoria Espitllera
Primer i segon millor diorama de la categoria Merlet
Primer i segon millor diorama de la categoria Matacà
Primer i segon millor diorama de la categoria Torre
Primer i segon millor diorama de la categoria Muralla

5. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Montblanc (Muralla de Santa Tecla, 54 - 977 86 17 33 - turisme@montblanc.cat) indicant nom i cognoms del participant, telèfon i any de naixement a l’adreça turisme@montblanc.cat
Horari d’atenció al públic d’estiu (juny-setembre): Dilluns a divendres: de 9h a 17h, Dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 19h, Diumenges i festius: de 10h a 14h
Horari d’atenció al públic d’hivern (octubre-maig Dilluns a divendres: de 9h a 16h, Dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 18h Diumenges i festius: de 10h a 14h) o bé enviant un e-mail

6. El període d’inscripció comença a partir del 12 de setembre i s'allargarà fins al 7 d'octubre de 2019 o bé una vegada quedin cobertes totes les places vacants.

7. La inscripció costa 2,00€ per diorama. Un diorama pot estar muntat com a màxim per a dues persones. Les places són limitades.

8. Cada participant disposarà d’un espai de 70 cm x 70 cm per realitzar el seu diorama. Podrà utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.

9. Els participants no podran rebre ajuda externa de cap persona.

10. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama. No s’acceptaran en cap cas, muntatges previs d’una part del diorama o de la decoració del mateix.

11. Muntatge dels diorames. Els participants del primer cap de setmana hauran de muntar el seu diorama a l'església de l’antic hospital de Santa Magdalena el divendres 11 d’octubre entre les 6 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre. Els participants inscrits per participar el segon cap de setmana, hauran de muntar al mateix lloc i durant el mateix horari el divendres 18 d'octubre.

12. Desmuntatge dels diorames. Serà imprescindible mantenir els diorames muntats fins el diumenge dia 13 d’octubre els participants del primer cap de setmana i diumenge 20 els inscrits el segon cap de setmana fins després del repartiment de premis previst a les 13,30h

13. L'organització es reserva el dret de desqualificar i retirar diorames amb temàtiques o connotacions poc respectuoses.

14. L’organització del concurs garanteix la conservació dels diorames exposats, però en cap cas podrà respondre dels deterioraments soferts per causes alienes o de força major.

15. El jurat estarà format per un dioramista participant a Clickània 2019, un representant de les botigues participants al Festival, un representant de l'Oficina de Turisme i un membre de l’Ajuntament de Montblanc, un dels quals actuarà de secretari.

16. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

17. El lliurament de premis se celebrarà a l’antic hospital de Santa Magdalena de Montblanc el diumenge 13 i diumenge 20 d'octubre a les 13,30h

18. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases. Qualsevol dubte serà resolt per l’organització.

 

Descarrega't les bases del concurs

Accions del document