Brickània

Aquest esdeveniment va néixer l'any 2015 amb la voluntat de ser un element d'atractiu turístic de Montblanc just a les portes de l'estiu. S'integra en el calendari d'activitats que continuarà amb Terrània els dies 24, 25 i 26 de setembre i Clickània els dies 9, 10, 11, 12, 16 i 17 d'octubre.

L'aposta pel món de Lego® es deu al fet que en els darrers anys ha augmentat molt el nombre d'aficionats a aquesta joguina (grans i petits). Que sigui al juny té sentit pel fet que acostuma a ser un dels moments de l'any amb menor activitat turística al municipi.

Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego®, tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l'oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.

Es pot gaudir d'una exposició original, adquirir peces de Lego® i deixar-se sorprendre per les exhibicions, tallers i xerrades sobre els robots de Lego®. A més, els més atrevits tindran un espai on poder fer els seus propis muntatges i deixar anar la imaginació. Aquesta suma d'experiències és el que diferencia un festival d'un mercat, una fira o una exposició.

Cancel·lació Festival 2021

Degut a que la situació epidemiològica al llarg d'aquests mesos no ha millorat com s'havia previst, l'organització s'ha vist obligada a cancel·lar l'edició prevista per aquest 2021. La proximitat amb les dades del festival i la incertesa de com evolucionarà la pandèmia i quines seran les restriccions, han fet que l'organització hagi vist inviable la celebració d'aquest esdeveniment.

Accions del document

Et pot interessar...