Brickània

Aquest esdeveniment va néixer l'any 2015 amb la voluntat de ser un element d'atractiu turístic de Montblanc just a les portes de l'estiu. S'integra en el calendari d'activitats que continuarà amb Terrània al setembre i Clickània a l'octubre.

L'aposta pel món de Lego® es deu al fet que en els darrers anys ha augmentat molt el nombre d'aficionats a aquesta joguina (grans i petits). Que sigui al juny té sentit pel fet que acostuma a ser un dels moments de l'any amb menor activitat turística al municipi.

Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego®, tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l'oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.

En les passades edicions es va poder gaudir d'una exposició original, adquirir peces de Lego® i participar en les exhibicions, tallers i xerrades sobre els robots de Lego®. A més, els més atrevits van disposar d'un espai per fer els seus propis muntatges i deixar anar la imaginació. Aquesta suma d'experiències és el que diferencia un festival d'un mercat, una fira o una exposició.

El festival es va cancel·lar arran de la pandèmia els anys 2020, 2021 i 2022.

Et pot interessar...