Brickània

Brickània, el Festival de construccions Lego® de Montblanc no celebrarà l'edició de 2020 per la crisi generada pel COVID-19.

Aquest esdeveniment va néixer l'any 2015 amb la voluntat de ser un element d'atractiu turístic de Montblanc just a les portes de l'estiu. S'integra en el calendari d'activitats que continuarà amb Terrània els dies 25, 26 i 27 de setembre i Clickània els dies 10, 11, 12, 17 i 18 d'octubre.

L'aposta pel món de Lego® es deu al fet que en els darrers anys ha augmentat molt el nombre d'aficionats a aquesta joguina (grans i petits). Que sigui al juny té sentit pel fet que acostuma a ser un dels moments de l'any amb menor activitat turística al municipi.

Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego®, tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l'oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.

Es pot gaudir d'una exposició original, adquirir peces de Lego® i deixar-se sorprendre per les exhibicions, tallers i xerrades sobre els robots de Lego®. A més, els més atrevits tindran un espai on poder fer els seus propis muntatges i deixar anar la imaginació. Aquesta suma d'experiències és el que diferencia un festival d'un mercat, una fira o una exposició.

Accions del document

Et pot interessar...