Inscripcions obertes per als dioramistes que vulguin participar a Brickània 2019

La cinquena edició del Festival de Lego de Montblanc se celebrarà els dies 8 i 9 de juny

29/01/2019

 

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquest mes de gener el procés d’inscripció dels dioramistes que prendran part en la cinquena edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc, els dies 8 i 9 de juny.


Fins el 15 de febrer els dioramistes poden fer una sol·licitud telemàtica on cal justificar experiència en aquest tipus de muntatges i proposar temes. L’accés és a través del mini-site del festival (www.brickania.cat) on els interessats també poden trobar-hi les bases de participació. Al mes de març es farà la valoració de les propostes i la tria dels tretze diorames que es veuran enguany a l’antiga església i el claustre de Sant Francesc.


El mateix sistema de sol·licitud telemàtica i bases de participació s’utilitza per a les botigues especialitzades que desitgin disposar d’un taulell de venda.


Al web també s’hi pot veure el cartell de Brickània, que fou presentat a l’octubre, en la darrera edició de Clickània. Enguany el protagonisme l’agafen els superherois.


L'organització està acabant de tancar les activitats que configuraran el programa del festival i que es presentaran al mes de maig. Es tracta de propostes on el visitant podrà participar activament i, com sempre, sentir-se protagonista. Enguany es vol fer una incidència molt especial en aspectes formatius i de divulgació orientades a estudiants de totes les edats i a les famílies.

Accions del document