Els dioramistes i botiguers ja poden fer la sol·licitud telemàtica per participar a Brickània 2024

El 7è Festival de construccions de Lego tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny de 2024

21/11/2023

Els dioramistes i botiguers ja poden fer la sol·licitud telemàtica per participar a Brickània 2024
Imatge d'un diorama de la passada edició

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquesta setmana el procés d'inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a la setena edició de Brickània, el festival de construccions de Lego de Montblanc.

Els interessats es poden descarregar les bases de participació a través del web www.brickania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder ser algun dels encarregats de muntar diorames o bé de disposar un espai de venda especialitzada.

El període d'inscripció es tancarà el 17 de desembre. A partir d'aquell moment l'organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d'un concurs en el qual el premi és participar a Brickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.

Als dioramistes se'ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s'adaptin a les mides de diorames que suggereix l'organització.

En el cas dels botiguers també es mira de garantir l'especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats.

El festival es va recuperar enguany després de tres anys sense celebrar-se i tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc i l’antiga església de Santa Magdalena els dies 8 i 9 de juny de 2024.

Durant el primer trimestre de l’any vinent està previst que es presenti el cartell i el programa del festival.

Accions del document