El programa de Brickània ja està disponible en paper i on-line

El Festival de Lego de Montblanc se celebrarà els dies 8 i 9 de juny i incorpora moltes novetats

07/05/2019

L'Oficina de Turisme de Montblanc ja disposa del programa de Brickània, el Festival de Lego que enguany arriba a la cinquena edició. Durant la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ha estat a disposició dels visitants, junt amb els flyers de promoció dels dos esdeveniments turístics de la tardor, Terrània i Clickània, els quals també s'estan promocionant.


El programa en paper, dissenyat per l'estudi montblanquí Crea2, és un quadríptic que incorpora la imatge del cartell que ja es va presentar en la darrera edició de Clickània, a l'octubre, i que protagonitzen uns superherois muntats amb bricks de Lego.


El festival d'enguany presenta moltes novetats i es poden trobar ben explicades en el programa. Als tradicionals diorames fets amb peces de Lego i que enguany seran catorze, s'hi sumen les activitats de robòtica i les exposicions.


Hi haurà tres tipus de taller pensats per a infants de tres franges d'edat: de 3 a 6 anys, de 6 a 9 any i de 7 a 12 anys. D'aquesta manera s'aconsegueix que els més petits se sentin protagonistes actius durant el festival. Hi haurà un quart taller que està adreçat a infants de 6 a 12 anys, però en aquest cas acompanyats d'adults, amb la qual cosa s'incentiva la participació en família.


Altres novetats són l'exposició de mosaics i la creació d'un mosaic amb peces de Lego, l'exhibició d'un circuit de Lego i un joc de pistes que es farà pels carrers i places de la vila.


A la vegada, el programa inclou activitats que en edicions anteriors han tingut molt bona acollida com és l'àrea de joc, la competició de robòtica i el concurs de creativitat amb bricks.


Brickània se celebrarà els dies 8 i 9 de juny en horari ininterromput de 10 del matí a 7 del vespre. Tots els detalls del festival es poden trobar a www.brickania.cat