Bases del sorteig

 

BASES

 

L'Oficina de Turisme de Montblanc impulsa el sorteig d’un paquet d’experiències turístiques per a una família durant un cap de setmana al municipi de Montblanc que es regula a través de les següents bases.

1.- Per poder participar al sorteig és condició indispensable omplir abans del dilluns 29 de juny de 2020 el qüestionari que està disponible a www.montblancmedieval.cat on també hi apareixen aquestes bases aprovades per l’Ajuntament de Montblanc.


2.- El premi del sorteig consistirà en una experiència turística singular per a una família (dos adults, amb o sense infants) durant un cap de setmana que inclou:


• Dues nits en un allotjament del municipi de Montblanc
• Sistema d’àpats en règim de mitja pensió en establiments del municipi
• Una visita guiada a Montblanc
• Activitats turístiques a triar per part de la persona agraciada (visita a museus i/o cellers i/o excursió comentada).


3.- El sorteig es realitzarà per sistema telemàtic a través de www.random.org

A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació.


4.- El sorteig es realitzarà en presència del Secretari de l’Ajuntament de Montblanc (o la persona que en ella delegui aquesta funció).


5.- El sorteig es realitzarà el dimarts 30 de juny a les 10:00h i immediatament se li comunicarà el resultat a la persona agraciada.


6.- Tots els participants en el sorteig obtindran de regal una visita guiada a Montblanc per a dues persones adultes acompanyades o no d’infants que es podrà realitzar qualsevol dia entre el 10 de juliol i el 6 de setembre de 2020. Caldrà realitzar prèviament reserva a turisme@montblanc.cat referència a aquest sorteig. Des de l’Oficina de Turisme es confirmarà la data i l’hora de la reserva a través d’un correu electrònic.


7.- El qüestionari inclourà la següent informació a l’usuari en relació a la protecció de les seves dades:


PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l'interessat, seran tractades sota la responsabilitat de AJUNTAMENT MONTBLANC per un interès legítim i per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s'hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés,rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Pl. Major,1 - 43400 MONTBLANC (Tarragona). Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en www.aepd.es

Accions del document