Bases del sorteig "Tasta Montblanc"

Bases "Tasta Montblanc"

 

Objectiu de la Campanya

L'Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme de Montblanc, impulsa una campanya de suport als restaurants del municipi.

Té per objectiu potenciar l’activitat dels restaurants que fan menjar per emportar durant el període de tancament com a mesura per a frenar la COVID-19.

Es fa a través d’un sorteig entre els clients dels establiments adherits a la campanya.

 

Funcionament

Per poder participar al sorteig és condició indispensable fer una despesa mínima de 25€ en menjar per emportar a domicili entre els dies 29 d'octubre i 23 de novembre de 2020 en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Fins a la mitjanit del diumenge 23 de novembre de 2020 es pot omplir el formulari que trobareu a www.montblancmedieval.cat, on també hi apareixen aquestes bases aprovades per l’Ajuntament de Montblanc, i que funciona com a butlleta per participar en el sorteig.

És imprescindible guardar el tiquet de compra com a comprovant en cas de ser premiat.

Només hi poden participar els majors de 18 anys, ja que el lliurament d’alcohol no està permès a menors d’edat.

 

Premi

Es sortejaran cinquanta paquets consistents en una ampolla cervesa de safrà #Safrània365 i dos gots commemoratius. Cada participació premiada guanyarà un paquet.

 

Sorteig

Es farà un sorteig per sistema telemàtic a través de www.random.org el dilluns 23 de novembre de 2020 validat pel Secretari de l’Ajuntament de Montblanc (o la persona que en ella delegui aquesta funció).

A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació.

Un mateix client/a pot ser guanyador de diversos premis. Cada formulari d’inscripció és una oportunitat.

L’Oficina de Turisme de Montblanc farà públic els llistat de guanyadors a través de www.montblancmedieval.cat i de forma individual per correu electrònic.

 

Protecció de dades

El qüestionari inclourà la següent informació a l’usuari en relació a la protecció de les seves dades:

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l'interessat, seran tractades sota la responsabilitat de AJUNTAMENT MONTBLANC per un interès legítim i per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s'hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés,rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Pl. Major,1 - 43400 MONTBLANC (Tarragona). Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en www.aepd.es

Accions del document