Montblanc estrena un vídeo de promoció turística a les portes de la campanya d’estiu

L’acte de presentació va comptar amb l’assistència dels protagonistes

10/06/2021

RESPON EL QÜESTIONARI

DESCARREGA'T LES BASES DEL SORTEIG


Es tracta d’un projecte concebut el passat mes de gener i que dona continuïtat als vídeos que s’han anat realitzant els darrers anys, i molt especialment a partir de l’esclat de la pandèmia. El 2015 es van començar a publicar vídeos en els quals són ben visibles els conceptes de proximitat, activitats a l’aire lliure o recerca de l’autenticitat, valors que es treballen amb l’objectiu de posicionar Montblanc com una destinació turística de referència.

Aquest dimecres 9 de juny a la sala de les Corts Catalanes de l’antic convent de Sant Francesc ha tingut lloc la presentació del nou vídeo de benvinguda a Montblanc (veure vídeo), un element de promoció turística impulsat per l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme.

En aquest cas es partia de l’alta probabilitat de recuperar l’activitat turística a l’estiu i per això el rodatge de les escenes es va programar ja avançada la primavera, a finals de maig.

Ha estat realitzat per Víctor Torija, autor de la sèrie de vídeos anteriors, amb el suport de l’equip de l’Oficina de Turisme de Montblanc. Hi apareixen més d’una trentena de figurants en escenaris diferents.

L’objectiu del vídeo és presentar els atractius turístics del municipi de Montblanc des de l’òptica de la seva gent. La participació de moltes persones ajuda a fer comprendre el paper de la població local com a excel·lent amfitriona per als visitants i que, a la vegada, és ambaixadora de confiança per donar impuls a la destinació turística.

La presentació es va fer en exclusiva per a les persones que apareixen en el vídeo. Van intervenir-hi la regidora de Turisme de Montblanc, Núria Besora; el realitzador, Víctor Torija; i dos membres de l’equip de l’Oficina de Turisme, Natàlia Moruno i Joaquim Queralt. A més de donar l’agraïment a la participació desinteressada i entusiasta, es va contextualitzar el vídeo dins la política turística de Montblanc i es va parlar del procés de realització: conceptualització, guió, contacte amb els participants, adaptacions, gravació i muntatge.

L’acollida per part dels assistents va ser molt emotiva. La coincidència entre tots ells és que el vídeo transmet proximitat, autenticitat i naturalitat. Els participants en el rodatge van assumir amb il·lusió el seu paper de prescriptors.

Un cop presentat el vídeo s’ha iniciat la campanya per donar-lo a conèixer i que tindrà en les xarxes socials el seu principal canal de difusió. En les primeres 12 hores a Youtube s’havien registrat 1.200 visualitzacions.

En el cas de Facebook, durant els primers dies d’emissió es recolliran les opinions dels qui l’hagin vist a través d’un formulari. Entre els qui hagin contestat el proper dimecres 23 de juny es farà el sorteig d’una estada a Montblanc valorada en 250€. Serà el cap de setmana del 17, 18 i 19 de setembre, en règim de mitja pensió, i inclou allotjament al Càmping Montblanc Park, àpats als restaurants Cal Magret i Les 3 Esses de Sant Josep, visita guiada a Montblanc, entrada al Museu Comarcal de la Conca de Barberà i entrada al Museu del Pessebre de Catalunya, gentilesa d’aquests establiments i entitats.