Viajar lo cura todo ambaixador de Montblanc en la final a Capital del Turisme Rural 2019

Durant el cap de setmana van visitar el municipi i s'encarregaran de fer la promoció de Montblanc per tal d'obtenir aquest preuat reconeixement

08/04/2019

 

Fa unes setmanes que Escapada Rural, el portal líder en turisme rural té en marxa un concurs amb l'objectiu de nomenar la Capital del Turisme Rural de 2019. Montblanc és una de les 10 finalistes, seleccionades d'entre 215 candidates prèvies.
Les votacions es poden fer fins el diumenge 28 d'abril a través de www.escapadarural.com/capital-turismo-rural


Escapada Rural ha adjudicat un ambaixador a cadascuna de les deu poblacions finalistes per tal de motivar els votants. I Montblanc serà representada pel bloc de viatges Viajar lo cura todo (www.viajarlocuratodo.com). Precisament el passat cap de setmana l'Oficina de Turisme de Montblanc ha acollit la blogger de viatges que hi ha darrera el bloc, Sara Terrones.


En una estada de cap de setmana ha tingut l'ocasió d'allotjar-se en un establiment rural de referència i llarga trajectòria, el Mas de la Planella de Prenafeta. Des d'aquest punt s'ha bellugat per molts punts del municipi que fan de Montblanc una Vila Amb Caràcter i aspirant a Capital del Turisme Rural.


El programa de visites pretenia ser una barreja d'atractius monumentals i paisatgístics, combinats amb l'activitat local habitual i la descoberta de restaurants de la vila.


Els àpats es van realitzar a El Cortijo, El Call, 10mil400 i el Molí del Mallol. Es van fer visites a la vall del Brugent: a la casa d'agroturisme Mas de Caret a la Bartra i una petita excursió entre el Pinetell i l'Esqueix. Els esmorzars van tenir lloc al Forn de pa Joan i a Cal Xixonenc, on es va explicar l'activitat habitual dels dos establiments. La vessant cultural va consistir en la visita enogastronòmica a Montblanc, al Museu del Pessebre, i per la coincidència amb el passat cap de setmana es va poder assistir a diversos actes com el concert d'orgue a Santa Maria, l'assaig de la llegenda de Sant Jordi i el correfoc de la colla infantil de diables Muralles de Foc.


Durant el cap de setmana ja es va poder veure l'activitat de la blogger a les xarxes: es van penjar stories a Instagram (@viajarlocuratodo) i tuits a Twitter (@viajarlocura).


Prendre part en aquesta final es veu des de l'Oficina de Turisme de Montblanc com una gran oportunitat de projecció. Aquest aparador singular ha estat valorat per tots els establiments que han col·laborat en aquesta estada com una bona promoció, ja que tots ells han ofert els seus serveis de forma gratuïta.

Accions del document