Montblanc estrena punts de distribució d'informació turística

Una cinquantena d'establiments disposen d'expositors de material gràfic

10/07/2018

Des de la setmana passada Montblanc compta amb un reforç en la xarxa d'informació turística. L'Oficina de Turisme de Montblanc va distribuir una cinquantena d'expositors de metacrilat en establiments d'allotjament, restauració i comerços del municipi.

Es tracta d'una iniciativa sense cost per als empresaris que té per objectiu facilitar informació que pot resultar d'utilitat per als clients d'aquests negocis, siguin visitants o no. L'expositor és vertical i té tres compartiments que periòdicament s'ompliran en funció del calendari d'activitats o de les propostes d'interès turístic que es duguin a terme. Ara mateix s'han repartit el díptic de les visites guiades i el flyer de Clickània, és dir, una activitat que els visitants poden fer qualsevol dia d'estiu junt amb l'anunci d'una activitat prevista per a l'octubre i de la qual ja se n'està fent difusió.

Aquesta és una de les accions que ajuda a millorar la funció d'informadors turístics que tradicionalment fan tots els establiments acostumats a atendre visitants. Se suma a altres iniciatives que s'han consolidat al llarg dels darrers anys.

Des de 2011 l'Oficina de Turisme ofereix l'oportunitat als empresaris turístics i comerciants de Montblanc de fer visites guiades gratuïtes a la vila, als seus monuments i als museus per tal de garantir que puguin respondre de la millor manera possible en cas de petició d'informació per part dels seus clients.

I des de gener de 2015 tots els dijous s'envia una agenda d'activitats que permet els empresaris estar al dia dels actes que tenen lloc al municipi: concerts, exposicions, presentacions, festes, activitats esportives, etc.

Per a l'Oficina de Turisme de Montblanc és molt important comptar amb la xarxa d'informadors que configuren els empresaris del sector turístic i comercial del municipi, ja que ajuden a difondre els atractius del territori, a la vegada que els establiments milloren el seu servei al client.

Aquesta iniciativa s'afegeix a la distribució del díptic de les visites guiades que aquest estiu s'està fent en establiments turístics i oficines de turisme de la Costa Daurada.