Montblanc es prepara per la Setmana Medieval

La tendència de les xifres recollides per l’Oficina de Turisme fa pensar en un augment de visitants

16/04/2024

Montblanc es prepara per la Setmana Medieval
Visitants al carrer Major

Els dos propers caps de setmana seguirà la màxima activitat turística a Montblanc en ocasió de la 37a Setmana Medieval de la llegenda de Sant Jordi. La tendència que marquen les xifres del primer trimestre i, especialment, les de la Setmana Santa fan pensar que durant els dos propers caps de setmana Montblanc s’omplirà de visitants desitjosos de gaudir de la festa de recreació històrica més antiga del país.

També ho confirmen les previsions de reserves que tenen els establiments d’allotjament del municipi i de Respira Montblanc.

L’Oficina de Turisme de Montblanc atendrà els visitants en el seu horari habitual de cap de setmana i, com fa des de 2022, col·laborarà en la gestió del punt d’informació coordinat per l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ubicat a Sant Francesc, a l’antiga oficina de turisme.

Durant els dos caps de setmana de la Setmana Medieval no hi haurà visites guiades. Sí que hi haurà visites a les torres de la muralla i el pas de ronda de les 11 del matí a les 7 del vespre.

Enguany s’ha estrenat una col·laboració entre l’Oficina de Turisme i l’associació que ha consistit en un sorteig promocionat a Instagram. El premi són dues entrades dobles a la representació de la llegenda. Inclou una passejada per l’escenari minuts abans de l’inici i la possibilitat de fer-se fotografies amb els principals protagonistes.