Montblanc compta amb una nova senyalització turística per a vianants

Aquesta inversió forma part del projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme estrenada al juliol

10/08/2017

Montblanc compta amb una nova senyalització turística per a vianants
Nova senyalització turística

La passada setmana es va completar la col·locació dels nous senyals turístics per a vianants que estaven inclosos en el projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme de Montblanc ubicada a l'antic celler modernista obra de Cèsar Martinell.

Fa unes setmanes es va procedir a retirar els pals i les lames de l'anterior model de senyalització que tenia 15 anys d'antiguitat. La nova senyalització millora en aspectes tècnics com la resistència, el disseny i la facilitat per treure o incorporar lames d'indicació.

La senyalització segueix un circuit que comença i acaba a la nova oficina de turisme i substitueix l'antic recorregut que tenia l'antiga església de Sant Francesc com a punt de sortida i arribada.

En totes les lames s'utilitza el color corporatiu de l'Ajuntament de Montblanc i s'indica amb claredat aquells indrets que no es pot perdre qui visita la vila per primera vegada: els museus, els monuments civils i religiosos o els espais emblemàtics (plaça Major, pla de Santa Bàrbara, portal de Sant Jordi,..). Com a novetat, s'ha incorporat una indicació per accedir a la visita a la muralla pel carrer de la muralla d'Alfons III.

S'han potenciat espais que agraden molt els visitants com són el carrer de la Plebania, el Pla de Santa Bàrbara i l'entorn de Santa Maria.

La inversió realitzada serveix per tancar el projecte de la nova oficina de turisme que també va incloure tres plafons de benvinguda situats a les principals entrades al nucli de Montblanc.

Accions del document