Montblanc atrau clubs d'aficionats als vehicles clàssics

El passat cap de setmana hi va haver concentració de Ferrari i Alfa Romeo i el proper diumenge seran protagonistes els Volkswagen.

18/02/2019

L'any 2019 ha començat amb una intensa activitat pel que fa a les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme de Montblanc. La temporada de calçotades afavoreix que molts grups organitzin escapades a la Conca de Barbera i la visita guiada a Montblanc es converteix en un atractiu afegit a l'experiència gastronòmica.
El passat diumenge coincidiren a Montblanc dos grups d'aficionats als cotxes. A la plaça de Sant Francesc hi hagué una concentració de prop d'una vintena de vehicles de la marca Ferrari. Davant de l'antic celler modernista i de l'Oficina de Turisme hi aparcaren un nombre similar d'Alfa Romeo.
Mentre els propietaris dels vehicles van fer la visita de la mà dels Guies de Montblanc els dos espais van atraure centenars de curiosos que passejaren entre els vehicles i realitzaren moltes fotos.
L'Oficina de Turisme i la Policia Local de Montblanc faciliten al màxim que aquests grups puguin gaudir d'una estada a la vila. És per això que es garanteixen accessos i aparcaments i s'adapten les visites a les característiques del grup.
El proper diumenge al matí es concentraran un grup d'aficionats als Volkswagen. Tornarà a ser a la plaça del celler modernista, la Catedral del Vi, davant l'Oficina de Turisme. Al mes de març hi ha prevista una trobada de vehicles de la marca Lancia.