Montblanc acollirà una trobada d'Instagramers d'arreu del país

Racons de Catalunya organitza el segon Instameet el proper diumenge

01/02/2018

El grup d'aficionats a Instagram Racons de Catalunya organitza el proper diumenge la seva segona trobada Instameet a Montblanc.

Més d'una cinquantena d'igers es donaran cita a la capital de la Conca de Barberà on els espera un programa molt interessant que, de ben segur, inspirarà la realització de bones fotografies.

El grup descobrirà racons interessants de la vila de la mà del Guies de Montblanc, de fet les guies encarregades de fer l'acompanyament són també igers amb fantàstiques galeries a Instagram. Per complementar les fotografies del patrimoni monumental de Montblanc, el grup visitarà el celler Mas Foraster i dinarà al restaurant El Cortijo, per la qual cosa l'Instameet tindrà un component també de paisatge, enoturístic i gastronòmic.

Els participants compartiran les fotos que realitzin amb les etiquetes #raconsde_catalunya i #montblancmedieval i en els propers dies se'n podrà veure un recull a través de la pàgina de Facebook de Montblanc Medieval.

 

Millors fotos del 2017

Al llarg de les darreres setmanes s'han fet les eliminatòries per triar les millors imatges de l'any 2017 de Montblanc. Cada mes els seguidors de Facebook del compte de Montblanc Medieval trien amb els seus «m'agrada» les millors fotos publicades en aquesta xarxa. A finals de l'any passat es van començar a triar les millors de cada trimestre i ara ja es coneixen les guanyadores.

Les fotos que serveixen per dir Bon Dia es trien d'entre les que els igers comparteixen a Instagram amb l'etiqueta #montblancmedieval. La més valorada entre aquestes fou una de la muralla il·luminada obra de Jordi Giné (@jordigine), publicada el 21 de desembre. Les fotos finalistes eren de Wisina Castanedo (@wisinacastanedo), Marien Pérez (@marienp01) i Maria Dolors Garcia (@mdolorsgv). Tots ells rebran un premi de part de l'Oficina de Turisme de Montblanc.

També es va escollir la millor fotografia de l'any entre les que serveixen per dir Bona Nit des de la pàgina de Facebook de Montblanc Medieval, obra de l'equip de l'Oficina de Turisme, i que cada matí també es publiquen a Instagram i Twitter. La més valorada es publicà el 26 de juliol, una imatge nocturna de la barana de forja que representa la lluita entre Sant Jordi i el drac amb la torre de Sant Francesc de fons.

L'element coincident de set de les vuit imatges finalistes era la muralla de Montblanc que el passat 2017 fou finalista del concurs del Monument preferit dels catalans que organitzà la revista Descobrir.