Montblanc acollirà una jornada d’artesania i turisme organitzada per la URV

Tindrà lloc a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc

05/06/2024

Montblanc acollirà una jornada d’artesania i turisme organitzada per la URV
Cartell des les jornades

El divendres 14 de juny al matí la sala de les Corts Catalanes de l’antic convent de Sant Francesc acollirà una jornada tècnica organitzada per la Universitat Rovira i Virgili.

La jornada porta per títol Artesania i turisme, teixint sinergies per redescobrir el territori i ha estat programada per la Càtedra d’innovació i recerca turística de la URV.

Durant la sessió es presentarà un estudi d’anàlisi de l’artesania en l’oferta i la promoció turística de la Costa Daurada, es farà un taller per explorar la riquesa artesanal, i en una taula rodona es parlarà sobre el lligam entre artesania, turisme i cultura.

En aquesta taula hi prendrà part el cap de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Montblanc per parlar de l’experiència de Terrània, el festival internacional de ceràmica. Precisament la setmana passada aquest model d’esdeveniment també tingué presència en una taula rodona que es programà durant el 31è congrés de fires de Catalunya celebrat a Calella.

La jornada programada a Montblanc és la primera d’una sèrie de tres que tindran lloc a Vila-seca i a Salou els dies 17 i 20 de juny, respectivament.