Màxima activitat turística a Montblanc durant el Pont de Desembre

En cinc dies van passar per l’Oficina de Turisme de Montblanc 860 persones

15/12/2021

El pont de Desembre de 2021 serà recordat per la intensa activitat turística que s’ha registrat durant aquests cinc dies. Malgrat el fred, el vent i algun moment amb pluja, el nombre de visitants ha estat molt elevat com ho demostren les xifres registrades a l’Oficina de Turisme de Montblanc. S’han atès 281 consultes, que suposen 860 persones.

Els dies de màxima activitat foren el diumenge 5 i el dilluns 6, amb 72 i 82 consultes i 236 i 269 persones, respectivament. Es convertiren en els dos dies d’aquest 2021 amb major nombre de consultes ateses.

Les visites guiades han vist ampliat el seu nombre i han sortit dotze grups, per a un total de 178 persones. Fora de l’horari de visites ha estat recurrent fer referència als espais visitables que en aquestes dates han acollit un bon nombre de visitants: església de Santa Maria, Museu Comarcal, Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre i Museu del Pessebre de Catalunya.

El sector de la restauració i l’allotjament ha treballat a ple rendiment i ha estat un magnífic preludi de les festes de Nadal.

Accions del document