L'Oficina de Turisme es confirma com a punt de venda d'activitats a Montblanc

A la venda les samarretes de la Festa Major, els tiquets del dinar Posa't la Gorra i les entrades al concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi

22/08/2018

Una de les tipologies de públic a la que cal que s'adrecin les oficines de turisme és als habitants de la pròpia destinació turística. Des de sempre l'Oficina de Turisme de Montblanc ha mirat de tenir relació directa amb els veïns del municipi i de la comarca. Hi ha diverses accions que garanteixen aquest vincle, sempre positiu.

Com cada estiu l'Oficina de Turisme ha tornat a esdevenir punt de venda de diversos serveis i productes, cosa que fa que la població local entri a un equipament que pot semblar que estigui pensat només per a visitants. D'aquesta manera també es dona visibilitat a l'espai d'exposicions i a l'agrobotiga, molt freqüentada tot l'any.

Ara mateix a l'Oficina de Turisme hi ha a la venda tres elements que se sumen al ventall de marxandatge fet amb les banderoles reciclades de Brickània, Terrània, Clickània i Safrània.

La samarreta de la Festa Major. Enguany és de color verd i està dedicada a la Cucafera. Es ven al preu de 8€ i hi ha talles des de 2 anys a XXL. Fins ara se n'han venut més de 200 i es recomana no deixar la compra per a darrera hora perquè hi ha talles molt demanades.

Tiquets per al dinar solidari de la festa Posa't la gorra del primer cap de setmana de setembre. El dinar tindrà lloc el diumenge 2, a les 14h, a Sant Francesc, i tenen un preu de 10€. L'aforament està limitat a 400 persones, per la qual cosa qui hi estigui interessat cal que s'afanyi.

Entrades per al concert de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi del dia 8 de setembre, a les 22h, al Teatre del Casal Montblanquí, amb un preu de 15€ (a taquilla 20€). També es recomana que qui hi estigui interessat no ho deixi per a darrera hora.

L'Oficina de Turisme de Montblanc està oberta els dies feiners de 9h a 17h, els dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 18h i els diumenges de 10h a 14h, per tant 56 hores a la setmana que garanteixen que tothom qui vulgui adquirir algun d'aquests productes o serveis tingui ocasió de fer-ho quan li vagi millor.