L'Oficina de Turisme de Montblanc posa en marxa la campanya de promoció de calçotada i visita a la muralla

Fins la Setmana Santa qui reservi una calçotada en deu restaurants de Montblanc, la Guàrdia dels Prats, Lilla, Prenafeta, Rojals i Vilaverd tindrà una oferta de 50% de descompte en la visita a la muralla

24/01/2024

L'Oficina de Turisme de Montblanc posa en marxa la  campanya de promoció de calçotada i visita a la muralla
Visita a la muralla de Montblanc

L’Oficina de Turisme de Montblanc torna a posar en marxa la campanya de promoció turística que uneix dos elements d'interès com són la calçotada i les visites a la capital de la Conca de Barberà.

La col·laboració entre l'Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi es va iniciar el 2014. Enguany es reedita durant nou caps de setmana fins el diumenge 24 de març.

Els clients que hagin reservat una calçotada durant el cap de setmana a qualsevol dels deu establiments participants en la campanya tindran un descompte del 50% en la visita a la muralla de Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

Amb aquesta iniciativa es relaciona l'element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar un dels elements més atractius de la vila a un preu més avantatjós.

La visita a la muralla es pot fer els dissabtes de 10h a 14 a i de 16h a 18h i els diumenges de 10h a 14h. És una visita lliure que té una durada variable segons l’usuari.

Els deu restaurants que participen en la promoció són el Cortijo, el Molí del Mallol, la Parra, Cal Magret i Sant Francesc de Montblanc, Heretat Masia Poblet de la Guàrdia dels Prats, GR-7 de Lilla, Cal Gaÿa de Prenafeta, La Socarrimada de Rojals, i Cal Maginet de Vilaverd.