L'Oficina de Turisme de Montblanc assistirà a la XXVI edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

Des de la creació de l'Oficina de Turisme mai s'ha faltat a aquesta cita professional

16/03/2022

Els dies 24 i 25 de març se celebrarà a la Puigcerdà la XXVI edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, el punt de trobada anual dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes.

S’havien de celebrar en les mateixes dates de finals de març de 2020, però l’esclat de la pandèmia va portar a la suspensió i que tampoc es duguessin a terme l’any passat.

Les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya són un fòrum formatiu, d'intercanvi d'experiències i de descoberta del territori. Des que es creà l'Oficina de Turisme de Montblanc, l'any 2000, la representació montblanquina no hi ha faltat mai.

Al llarg dels anys hi ha hagut un protagonisme actiu amb la participació en diverses ponències i taules de treball. Enguany la tècnica de l’Àrea de Turisme Natàlia Moruno participarà en una taula centrada en experiències durant la pandèmia per parlar de la posada en marxa de Respira Montblanc. Aquest projecte, que va rebre el Premi Jordi Cartanyà 2020 concedit pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, s’ha convertit en referent i ja va ser motiu d’una xerrada durant la Trobada Descobrir celebrada la tardor de 2021.

Hi destaca la participació de Josep Ardila, director de Ràdio Montblanc i conductor de la secció Passió pel Turisme que es va emetre a través de la Xarxa de 2013 a 2021. Conduirà la taula Passió pel turisme: experiència de les Oficines de Turisme durant la pandèmia.

Accions del document