L'Oficina de Turisme de Montblanc adapta els serveis a l'emergència per COVID-19

Fins al 29 de març queden suspeses les visites guiades i l'atenció directa al públic. Es mantindrà l'atenció telefònica i on-line.

13/03/2020

Des d'avui divendres 13 fins al diumenge 29 de març l'Oficina de Turisme de Montblanc adapta el seu funcionament a les mesures que ha determinat l'Ajuntament de Montblanc.

Pel que respecta específicament a l'activitat turística, també s'ha tingut en compte una comunicació del Director General de Turisme, Octavi Bono, atenent els acords adoptats en la reunió del Consell Assessor del PROCICAT. El Govern de la Generalitat va canviar a fase d’emergència 1 la situació al voltant del Covid-19 fet que suposa un seguit de mesures per tal de contenir la malaltia. En aquest cas, des de la Direcció General de Turisme s'ha recomanat que les oficines d’informació als turistes no s’obrissin al públic.

L'Oficina de Turisme Montblanc seguirà realitzant atenció telefònica al 977861733, a través del correu electrònic turisme@montblanc.cat i de les xarxes socials. L'horari d'atenció al públic s'ha adaptat a aquestes noves circumstàncies i serà de dilluns a divendres les 8h a les 15h.

Les visites guiades s'han suspès fins al diumenge 29 de març. S'ha mirat de minimitzar l'afectació de les que estaven reservades i es reprogramaran un cop se superi la situació d'emergència.

També s'han ajornat dues activitats previstes per a aquest dissabte dia 14: una trobada d'instagramers i una formació enoturística per als Guies de Montblanc.

L'equip tècnic de l'Oficina de Turisme tampoc prendrà part en reunions programades per l'Agència de Turisme de Catalunya ni a la 26a Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya que s'havien de celebrar a Puigcerdà, ja que també s'han ajornat.

Accions del document