L'Oficina de Turisme de Montblanc acull una exposició fotogràfica amb imatges de l'Ametlla de Mar i Deltebre

Són les fotos premiades en el 19è Concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre

27/02/2019

Des d'aquesta setmana l'Espai Turisme, el racó d'exposicions de l'Oficina de Turisme de Montblanc, acull una mostra fotogràfica de quinze imatges inspiradores de les Terres de l'Ebre, que substitueix la que s'ha pogut veure des de finals de l'any passat dedicada al Museu del Pessebre de Catalunya.
Fins a mitjans del mes de maig es podran veure les fotografies premiades en el 19è concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre que organitzen conjuntament els ajuntaments de l'Ametlla de Mar i Deltebre.
L'exposició és fruit de la bona relació existent entre les oficines de turisme del país, en aquest cas amb les de l'Ametlla de Mar i de Deltebre, referents en la gestió turística. És la primera vegada en tota la trajectòria d'aquest concurs que l'exposició de les fotos premiades es pot veure en un municipi que no sigui un dels dos organitzadors.
Es podrà veure en l'horari d'atenció al públic: de 9h a 16h els dies feiners, de 10h a 14h i de 16h a 18h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges i festius. Es dona la circumstància que coincidirà amb dos dels moments en els que l'Oficina de Turisme rep més consultes, la Setmana Santa i la Setmana Medieval, per la qual cosa s'espera que sigui visitada per milers de persones.
L'Oficina de Turisme de Turisme de Montblanc acull exposicions des que es va traslladar a la nova ubicació, al celler modernista, la Catedral del Vi de Montblanc. Fins ara les exposicions han estat de fotografia, pintura i ceràmica, i tenen per objectiu donar a conèixer esdeveniments i equipaments culturals de la vila, i també indrets d'interès paisatgístic.