L'Oficina de Turisme de Montblanc acull una exposició d'il·lustracions de Joan Vizcarra fins el mes de maig

Són els originals que acompanyen el conte «Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac» de David Ortín

08/03/2018

El passat dilluns es va estrenar una nova exposició a l'Espai Turisme, el racó d'exposicions de l'Oficina de Turisme de Montblanc.

Durant els dos propers mesos es podran veure deu originals de l'il·lustrador montblanquí Vizcarra. Són les il·lustracions del conte de David Ortín «Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac», editat per la Musca i presentat durant el darrer sopar d'elecció de Sant Jordi i de la princesa.

L'espai d'exposicions té l'objectiu de promocionar atractius de Montblanc i la Conca de Barberà, i fins ara s'han dedicat exposicions al Museu Comarcal, a Terrània i al PNIN del Bosc de Poblet.

En aquest cas servirà d'aparador d'un conte escrit per un montblanquí, il·lustrat per una altre montblanquí, editat per una editorial de l'Espluga de Francolí, i basat en la llegenda de Sant Jordi, que la tradició catalana situa davant les muralles de Montblanc. Es podrà adquirir el conte al preu de 9,95€ i també estan a la venda els originals exposats, que seran signats per Joan Vizcarra un cop acabi l'exposició.

Es dona la circumstància que coincidirà amb dos dels moments en els que l'Oficina de Turisme rep més consultes, la Setmana Santa i la Setmana Medieval, per la qual cosa s'espera que sigui visitada per milers de persones. L'horari d'atenció al públic és de 9h a 16h els dies feiners, de 10h a 14h i de 16h a 18h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges i festius.