L'Oficina de Turisme assistirà a la XXV edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

Des de la creació de l'Oficina de Turisme mai s'ha faltat a aquesta cita professional

20/05/2019

Els dies 22 i 23 de maig se celebrarà a la Pobla de Segur (el Pallars Jussà) la XXV edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, el punt de trobada anual dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes.


Les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya són un fòrum formatiu, d'intercanvi d'experiències i de descoberta del territori. Des que es creà l'Oficina de Turisme de Montblanc, l'any 2000, la representació montblanquina no hi ha faltat mai.


Al llarg dels anys, fins i tot hi ha hagut un protagonisme amb la participació en diverses ponències i taules de treball, com va succeir l'any passat amb una xerrada de les tècniques de turisme de l'Ajuntament de Montblanc Toñi González i Natàlia Moruno.


Enguany hi destaca la participació de Josep Ardila, director de Ràdio Montblanc i conductor de la secció Passió pel Turisme que es pot escoltar a través de la Xarxa. Realitzarà una sessió teòrica i pràctica titulada Com millorar la comunicació de les Oficines de Turisme amb la premsa.