La vuitena edició del concurs d'Instagram de la Setmana Medieval torna a ser un èxit de participació i de qualitat

Les fotografies s'han etiquetat amb #montblancmedieval #setmanamedieval

11/05/2022

La 35a edició de la Setmana Medieval ha estat molt especial i això s’ha vist a través de les fotografies compartides a les xarxes. Després del parèntesi de la pandèmia la festa ha tornat a ser immortalitzada a través d’imatges per al record d’una experiència única per als visitants que han omplert carrers i places de Montblanc.

 

Un gran nombre d'aquestes fotos van prendre part en el concurs d'Instagram que any rere any organitzen l'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

Entre el 22 d'abril i el 2 de maig els usuaris d'aquesta xarxa social de fotografies que volien participar al concurs havien d'etiquetar les seves fotos amb #setmanamedieval, #montblancmedieval i #respiramontblanc seguint les indicacions de les bases que es van publicar a començament d'abril.

El concurs està plenament consolidat i durant aquests dies es van etiquetar vora un miler d’imatges que han servit per donar a conèixer la festa medieval més antiga de Catalunya i, de pas, el municipi. D'aquesta manera, el número de fotos etiquetades amb #montblancmedieval ja s'atansa a les 54.000.

Aquesta participació elevada també ha comportat l'increment de seguidors al compte que gestiona l'Oficina de Turisme de Montblanc (@montblanc_medieval) i hores d'ara supera els 12.600.

Enguany el concurs tenia dues categories: Montblanc Medieval (on havia de destacar algun element del patrimoni de la vila) i Setmana Medieval (amb elements clars de la festa on es veiés gent participant-hi). Els premis per als tres finalistes de cada categoria són gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc i de l’associació Respira Montblanc.

 

Els dies 4 i 5 de maig, a través del compte @montblanc_medieval d’Instagram, es van fer les votacions dels finalistes de cada categoria. Es dona la circumstància que algun dels finalistes ho ha estat en altres edicions, prova de la fidelitat dels instragramers a la festa.

Els premiats han estat els següents:

Categoria Montblanc Medieval

1a @reflejos_delmundo

2a @mariamontblanc

3a @pili.barat

Categoria Setmana Medieval

1a @campisan

2a @martafaci

3a @evaagra

Accions del document