La muralla de Montblanc protagonista de les millors fotos etiquetades amb #montblancmedieval l’any 2020

Més de 5.000 fotografies s'han etiquetat amb #montblancmedieval a Instagram al llarg del darrer any.

27/01/2021

L’Oficina de Turisme estrena l’any amb l’elecció de la millor foto de 2020 etiquetada amb #montblancmedieval. Les imatges han servit per dir el Bon Dia des de la pàgina de Facebook de Montblanc Medieval.

Cada dia sense excepció hi ha una salutació de bon dia als seguidors. S'utilitza una imatge que inspiri visites o escapades al municipi. Es tria d'Instagram entre totes les que es comparteixen amb l'etiqueta #montblancmedieval. Són imatges que reflecteixen l'actualitat: patrimoni monumental, elements meteorològics, paisatges o celebracions. Cada mes se'n fan reculls i es convida als usuaris a votar-les.
Tot això és possible gràcies als usuaris de les xarxes socials que proveeixen d'imatges de gran qualitat, i donen punts de vista singulars i únics dels diversos elements, fan comentaris, interactuen amb els “m'agrada” i les comparticions, i amb les seves recomanacions, s'acaben convertint en prescriptors de la destinació.

El patrimoni monumental ha estat el protagonista de les fotos finalistes. El Baluard reflexat en un toll de l’iger @mariamontblanc ha resultat la guanyadora d’una final on també hi participaven imatges espectaculars de la muralla il·luminada i el Pont Vell.

Millor foto any 2020
1a @mariamontblanc Primavera - Reflex del Baluard en un toll
2a @jordisero Hivern - Muralla il·luminada a vista d’ocell
3a @vmwh701 Estiu - Riu Francolí i Pont Vell
4a @mdolorsgv Tardor - Muralla de Sant Francesc il·luminada

Les millors fotos de la resta de mesos són:
Gener @escrivintambllum Cascada de la Vall
Març @oliviaxmed Pluja des de la finestra
Abril @mariabaesp Absis de Santa Maria
Juny @escrivintambllum Cel rogent sobre la Torre dels Cinc Cantons
Agost @mmembrivesbel Portal de Sant Jordi de nit
Setembre @my.foto.movil Carrer de la Peblania
Novembre @tonivm Muralla de Sant Jordi
Desembre @sergiimirop Il·luminació nadalenca a la Plaça Major

Tant la guanyadora com els finalistes han estat premiats amb productes oferts per l’Ajuntament de Montblanc. Per altra banda, d’entre totes les persones que van participar a través dels seus vots a escollir la millor foto, s’han sortejat experiències turístiques per gaudir a Montblanc un cop la situació pandèmica ho permeti.

Accions del document