La muralla de Montblanc es podrà visitar els dies feiners de juliol i agost

L'Oficina de Turisme també ofereix la visita nocturna cada divendres i una en francès els dimecres

25/06/2019

EL DIMARTS 20 D'AGOST LA MURALLA ROMANDRÀ TANCADA

 

Coincidint amb els mesos d'estiu l'Oficina de Turisme de Montblanc amplia el ventall de visites al patrimoni de la capital de la Conca de Barberà. De l'1 de juliol a l'1 de setembre tornarà a reforçar les propostes de descoberta de dilluns a diumenge.

Visita lliure a la muralla i el pas de ronda

Per tercer any seguit, els dies feiners es podrà fer la visita al pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc. Una experiència sense guia, al ritme que desitgi l'usuari, que surt d'una de les torres ubicades al carrer de la muralla de Pere III, passa per la de Sant Jordi i acaba a la de Sant Francesc. Més de 200 metres de passeig que permeten pujar dalt de tot de dues torres. L'any passat en van gaudir 1.600 persones i s'espera poder igualar aquesta xifra si no fa massa calor.

Aquesta visita es promociona des de l'Oficina de Turisme i es reforça amb un díptic que es pot trobar en establiments turístics i comercials de la vila i també en altres municipis.

La visita a la muralla fa de dilluns a divendres d'11 del matí fins a les 2 del migdia. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys, d'1,5€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visita guiada en francès a la muralla i el pas de ronda

Una altra de les visites exclusives de l'estiu és la que es realitza a la muralla cada dimecres de juliol i d'agost en llengua francesa. S'inicia a la plaça de Sant Francesc a les 7 de la tarda i té per objectiu enllaçar amb el Dimecres Tapa.

El preu és de 4€ per als majors de 14 anys, de 2€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visita guiada nocturna

Un estiu més els divendres a les 10 de la nit es farà la visita nocturna al patrimoni monumental.

Tot just la setmana passada es va presentar un vídeo de promoció d'aquesta visita. S'ha compartit a través de les xarxes i està tenint molt bona acceptació. S'hi pot veure un grup que des del punt de trobada a la plaça de Sant Francesc, fa un passeig pels carrers i places de la vila i passeja pel pas de ronda i les torres de la muralla. El vídeo, igual que la visita, s'acaba amb una degustació en un establiment de la vila.

El preu és de 10€ per als majors de 14 anys, de 6€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visites de cap de setmana

A l'estiu no es deixen de fer les visites habituals de cap de setmana que es realitzen tot l'any. Per tant, cada dissabte i diumenge i també el 15 d'agost es podrà gaudir de tres propostes: visita enogastronòmica a les 11h, visita monumental a les 11,30h i a la muralla i el pas de ronda a les 12,30h.