La gestió turística de Montblanc torna a ser protagonista a la Universitat de Girona

Es van fer xerrades als alumnes del Grau de Turisme explicant els 20 anys de trajectòria de l'Oficina de Turisme

12/03/2020

El passat dimarts 10 de març la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona acollí dues xerrades sobre la gestió turística a Montblanc.

Els alumnes de l'assignatura Polítiques de Promoció i Informació de les Destinacions del professor Jordi Casassayas van conèixer de primera mà les tasques habituals d'una oficina de turisme i com s'apliquen en el dia a dia de Montblanc.

El cap de l'Àrea de Turisme de Montblanc va explicar als alumnes algunes de les accions que s'han fet a la capital de la Conca de Barberà des de l'any 2000 i que responen als cinc principals serveis que s'ofereixen a una destinació per part de les oficines de turisme: posada en marxa, posicionament, dinamització, creació de producte i planificació.

Els futurs professionals, en la majoria dels casos, van descobrir aspectes bàsics del funcionament de l'oficina de turisme de Montblanc i dels atractius del municipi, com per exemple la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, Terrània, Clickània, Brickània, #Safrània365 i les visites guiades.

La xerrada s'emmarca en una pràctica habitual de l'Àrea de Turisme de Montblanc que sovint és convidada a participar en xerrades a estudiants o a professionals i que també acull visites de grups acadèmics. Enguany s'ha volgut potenciar pel fet de commemorar els 20 anys de trajectòria.