La cinquena edició del concurs d'Instagram de la Setmana Medieval torna a ser un èxit de participació i de qualitat

Vora 2.000 fotografies s'han etiquetat amb #montblancmedieval i #setmanamedieval

07/05/2018

La XXXIa edició de la Setmana Medieval va tornar a generar milers de fotografies que immortalitzen una experiència única per als visitants que any rere any omplen carrers i places de Montblanc.

Un gran nombre d'aquestes fotos van prendre part en el concurs d'Instagram que organitzen l'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval.

Entre el 20 i el 29 d'abril els usuaris d'aquesta xarxa social de fotografies que volien participar al concurs havien d'etiquetar les seves fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval i seguir les indicacions de les bases que es van publicar a començament d'abril.

El concurs està plenament consolidat i durant aquests dies es van etiquetar prop de 2.000 imatges que han servit per donar a conèixer la festa medieval més antiga de Catalunya i, de pas, el municipi. D'aquesta manera ja s'han superat de llarg les 32.000 fotos etiquetades amb #montblancmedieval

Aquesta participació tan elevada ha provocat també l'increment de seguidors al compte de l'Oficina de Turisme de Montblanc (@montblanc_medieval) i hores d'ara és de 4.200.

Enguany el concurs tenia tres categories: Montblanc Medieval (on havia de destacar algun element del patrimoni de la vila), Setmana Medieval (amb elements clars de la festa on es veiés gent participant-hi) i Igers Montblanc (on es tenien en compte les fotografies compartides pels igers de Montblanc i la Conca de Barberà)

Els premis per als cinc finalistes de cada categoria són gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc, del Càmping Montblanc Park, de Sant Francesc Restaurant, de la Cooperativa Vinícola de Sarral i de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.

Els dies 2, 3 i 4 de maig, a través del compte @montblanc_medieval d’Instagram, es van fer les votacions dels cinc finalistes de cada categoria.

Els premiats han estat els següents:

Categoria Montblanc Medieval

1a @kielokylma Roses al portal de Sant Jordi

2a @wisinacastanedo Torn de guàrdia al portal de Sant Jordi

3a @vega_poblet Muralla il·luminada i campament

4a @palli5 Acte de cloenda a la l'església de Santa Maria

5a @joguarany Campament

Categoria Setmana Medieval

1a @tulineta1987 Ball de les dúcties

2a @miiniinuu Campament de poble

3a @sromero85 Torneig medieval nocturn

4a @mariamontblanc Mercat d'esclaus

5a @bernonecodi Mostra d'oficis

Categoria Igers Montblanc

1a @jordigine Representació de la llegenda

2a @nusafont Campament de poble

3a @aranolga Cavallers al portal del Castlà

4a @edgarrosich Taverna

5a @david_sole_photography Campament de poble