L’església de Sant Francesc protagonista del nou anunci de Bud Light

Més de 150 actors i figurants ocupen l’església i claustre de Sant Francesc en un anunci molt medieval

29/07/2019

La gravació de l’anunci de la marca de cervesa Bud Light ha convertit la plaça de Sant Francesc i el seu entorn en un set de rodatge. L’escena recrea la celebració d’un àpat medieval.

A inicis de juliol la productora Widescope, a través de l’Oficina de Turisme, va visitar Montblanc per localitzar possibles espais on reproduir l’espot. D’entre els indrets proposats, l’església de Sant Francesc va ser el lloc escollit per enregistrar l’escena festiva. Durant les setmanes prèvies s’ha treballat conjuntament per atendre el rodatge que ha captat l’atenció de molts veïns.

A les sales annexes del claustre s’hi han instal·lat les zones de descans, maquillatge, vestuari, càtering i el despatx de producció. A l’interior de l’església, el departament d’art ha convertit l’espai en la celebració d’un banquet medieval.

A l’anunci de Bud Light hi apareixen els dos protagonistes habituals dels espais publicitaris de l’empresa cervesera americana Budweiser: Bud Knight i King.

El rodatge que s’ha gravat aquest dilluns i que ha creat una gran expectació al municipi, està previst que es faci públic abans d’acabar l’estiu.

Accions del document