L’Ajuntament de Montblanc impulsa una campanya d’activació dels restaurants del municipi

Fomenta el consum de menjar per emportar fent un sorteig de la cervesa de safrà #Safrània365

03/11/2020

Des del passat cap de setmana l'Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, impulsa una campanya de suport als restaurants del municipi que té per objectiu potenciar l’activitat dels restaurants que fan menjar per emportar durant el període de tancament com a mesura per a frenar la COVID-19.

Es tracta d’un sorteig adreçat als clients dels restaurants de Montblanc adherits a la campanya: Cal Magret, La Canal, El Comerç del Mallol, La Dolça Violeta, El Molí del Mallol i el Bar Mònica.

Per poder participar al sorteig és condició indispensable fer una despesa mínima de 25€ en menjar per emportar a domicili fins el 15 de novembre en qualsevol d’aquests establiments. Fins aquell dia a la mitjanit es pot omplir el formulari que es troba a www.montblancmedieval.cat, on també hi apareixen aquestes bases aprovades per l’Ajuntament de Montblanc, i que funciona com a butlleta per participar en el sorteig.

El premi és una ampolla cervesa de safrà #Safrània365 i dos gots commemoratius, per la qual cosa només hi poden participar els majors de 18 anys.El premi té molt a veure amb el moment de l’any, ja que ara mateix és època de collita de la flor de safrà. La cervesa #Safrània365 està elaborada per Boixets de Vimbodí i utilitza safrà Aromis que li dona una aroma i un sabor singulars. Aquesta cervesa estava previst distribuir-la durant la Mostra de cervesa artesana de l’agost que per raons òbvies es va suspendre.

El dia 16 de novembre es farà el sorteig de les ampolles. A cada participant se li haurà adjudicat un número per rigorós ordre de registre del formulari de participació. Una mateixa persona pot ser guanyadora de diversos premis, ja que cada formulari d’inscripció és una oportunitat. Això sí, és imprescindible guardar el tiquet de compra com a comprovant en cas de ser premiat.

L’Oficina de Turisme de Montblanc farà públic els llistat de guanyadors a través de www.montblancmedieval.cat i de forma individual per correu electrònic.

Accions del document