L’Ajuntament de Montblanc impulsa una campanya d’activació de les estades en allotjaments del municipi

3+1, desconnecta a Montblanc fomentarà estades de quatre dies a preu de tres

02/12/2020

 

L'Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, impulsa una nova campanya de suport a les empreses turístiques. En aquest cas se centra en els allotjaments, molt afectats pel tancament geogràfic de cap de setmana com a mesura per a frenar la COVID-19.

La campanya ha nascut a proposta dels establiments d’allotjament i s’ha denominat 3+1, desconnecta a Montblanc. Consisteix en oferir quatre nits d’allotjament al preu de tres. D’aquesta manera els establiments pretenen potenciar dos moments: de dilluns a dijous, els dies feiners amb menys moviment; i de dijous a dilluns, els caps de setmana amb tancament perimetral municipal o comarcal.

Hi prenen part establiments que també estan adherits al projecte Respira Montblanc: Mas de Caret, de la Bartra; Mas de l’Arlequí, de Rojals; Ca l’Esquelleta, de Vilaverd; i Les Voltes, de Barberà de la Conca.

Per tal d’incentivar que els habitants de Montblanc i de la Conca de Barberà descobreixin aquests establiments que tenen a tocar, per als residents a la comarca s’oferiran descomptes en futures estades.

La durada de la campanya és curta: de l’1 al 21 de desembre. A partir del gener es valorarà la continuïtat de la campanya o bé se’n proposarà una de diferent.

Aquesta campanya se suma a la que es va dedicar als restaurants amb l’objectiu de potenciar l’activitat dels que feien menjar per emportar durant el període de tancament d’establiments com a mesura per a frenar la COVID-19.