Estada a Montblanc per a la guanyadora del sorteig de l’enquesta sobre les visites guiades promoguda per l’Oficina de Turisme

La guanyadora junt amb la seva família han gaudit d’un cap de setmana de descoberta del patrimoni i l’activitat enogastronòmica de la capital de la Conca de Barberà

20/07/2020

 

Entre el divendres, dissabte i diumenge passat, la guanyadora Marisa Sánchez juntament amb la seva família han gaudit del premi consistent en una estada a la vila que els ha permès descobrir alguns dels principals atractius de Montblanc, així com la vida quotidiana i l’activitat enogastronòmica de la capital de la Conca de Barberà.

El sorteig estava vinculat a l’enquesta que formava part del procés de creació de la nova visita guiada. El 10 de juliol es van reprendre les noves visites després de redefinir-les tenint en compte les recomanacions de les autoritats turístiques i les sanitàries. La redefinició va comptar amb la participació de potencials usuaris d’aquest servei a través d’una enquesta habilitada a www.montblancmedieval.cat i promocionada a Facebook.

Les 1.778 respostes obtingudes van ajudar a formular una nova proposta de visita guiada a Montblanc adaptada a la nova realitat sorgida després de l’esclat de la pandèmia de la COVID-19. La durada, els continguts, els horaris i, fins i tot, el preu s’han obtingut a partir dels resultats d’aquestes enquestes.

La guanyadora junt amb la seva família han gaudit de dues nits d’allotjament i esmorzar al Càmping Montblanc Park, un dinar al restaurant Cal Magret, un dinar al restaurant el Molí del Mallol i una visita guiada amb degustació enogastronòmica a Montblanc. La campanya organitzada per l’Oficina de Turisme de Montblanc ha comptat amb la col·laboració en el premi de tots ells.

La resta de participants que van respondre l’enquesta han estat gratificats amb una visita guiada per a tota la família. Durant els mesos de juliol i agost i fins al 6 de setembre, podran gaudir d’aquesta nova experiència que comença a l’Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc, es passeja per carrers i places evitant aglomeracions i visitant una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

En acabar aquest recorregut, qui ho desitgi té la possibilitat de fer una degustació enogastronòmica consistent en un tast gastronòmic i dos tastos de vins de la D.O. Conca de Barberà.

Accions del document