Els Guies de Montblanc finalitzen tres setmanes de formació

Han realitzat monogràfic sobre l'arquitectura de l'església Santa Maria i el proper cap de setmana visiten el Berguedà

29/05/2019

Els Guies de Montblanc, conjuntament amb l'Oficina de Turisme de Montblanc, acaben aquesta setmana les propostes formatives de primavera.


Durant dos caps de setmana s'han realitzat unes sessions monogràfiques centrades en aspectes arquitectònics i artístics de l'església de Santa Maria. La formació ha estat dirigida per l'historiador Joan Fuguet, qui ja va ser l'encarregat de coordinar l'any passat unes sessions centrades en l'església de Sant Miquel.


Una vegada més les seves aportacions han servit per a que els guies ampliïn coneixements específics de l'edifici i d'aquesta manera puguin aprofundir en les explicacions i garantint la percepció de qualitat en les visites a Montblanc.


Aquestes sessions s'emmarquen en el calendari de formació continuada que reben els Guies de Montblanc i que enguany es va iniciar amb unes sessions dedicades al món del vi i la vinya coordinades per la Conca 5.1.


La formació es complementa amb sortides de camp per veure models de visites guiades en altres territoris del país. Precisament el proper cap de setmana els guies es desplaçaran al Berguedà, on visitaran entre d'altres, espais com la Colònia Vidal de Puig-reig, la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou o el Museu del Ciment de Castellar de N'Hug.

Accions del document