Durant la Setmana Medieval es recupera el concurs d'Instagram

L’organitzen l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació de la Llegenda de Sant Jordi, amb la col·laboració de Respira Montblanc

22/04/2022

DESCARREGA'T LES BASES DEL CONCURS D'INSTAGRAM DE LA SETMANA MEDIEVAL

Des d'aquesta setmana, els aficionats a Instagram disposen de la informació per participar en el vuitè concurs de la Setmana Medieval de Montblanc.

Les edicions anteriors van tenir un gran èxit de participació. Enguany es recupera un format similar al de les sis primeres edicions coincidint amb una Setmana Medieval sense els condicionants dels dos darrers anys.

L’any 2020 no es va celebrar la festa, tanmateix hi va haver un concurs marcat per la pandèmia en el qual es compartien fotos realitzades durant totes les edicions anteriors. L’any passat, amb una edició condicionada pel confinament comarcal, no hi va haver concurs.

Es recupera perquè l'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi són conscients de l’arrelament entre els visitants de la festa aficionats a compartir imatges a través de les xarxes. Les bases per poder participar al concurs es poden consultar als webs www.montblancmedieval.cat i www.setmanamedieval.cat

El concurs consta de dues categories: Montblanc Medieval, es valora que a la foto s'hi pugui apreciar la monumentalitat de la vila com a escenari de la festa, i Setmana Medieval, es tindrà en compte que s'hi puguin apreciar els actes i posada en escena de la festa i la participació de la gent.

Els dies 4 i 5 de maig es publicaran al compte @montblanc_medieval les tres imatges finalistes de cada categoria. S'escollirà com a guanyadora la que hagi obtingut més m’agrada fins a les 8h. de l’endemà de la publicació i es comunicarà immediatament.

Per a les dues categories hi haurà premis cedits per l’Ajuntament de Montblanc i l’associació Respira Montblanc. El primer, una passejada ecoturística per a dues persones i una bossa de marxandatge. El segon, una visita a un celler i tast de vi per a dues persones i una carpeta del marxandatge. I el tercer una visita a un celler i tast de vi per a dues persones i un portaentrepans del marxandatge.

A grans trets, les condicions per a participar són: etiquetar fotos amb #montblancmedieval, #setmanamedieval i @respiramontblanc, i ser seguidors dels comptes d'Instagram: @montblanc_medieval i @setmanamedieval. Hauran d’haver-se realitzat durant la Setmana Medieval 2022, i penjades a Instagram entre el 22 d'abril i l’1 de maig.

Accions del document