Durant la Setmana Medieval es celebrarà el sisè concurs d'Instagram

L’organitzen l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació de la Llegenda de Sant Jordi.

18/04/2019

Des d'aquesta setmana, els aficionats a Instagram disposen de la informació per participar en el sisè concurs de la Setmana Medieval de Montblanc.

Les cinc edicions anteriors van tenir un gran èxit de participació, tant per la quantitat de fotos etiquetades, unes 2.000 la passada edició, com per la seva qualitat. La iniciativa ha arrelat entre els visitants de la festa aficionats a compartir imatges a través de les xarxes. L'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi han redactat les bases per poder participar al concurs i es poden consultar als webs www.montblancmedieval.cat i www.setmanamedieval.cat

A grans trets, els igers hauran d'etiquetar fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval. Les instantànies han de ser realitzades durant la Setmana Medieval 2019, i penjades a Instagram entre el 23 d'abril i el 5 de maig. També cal ser seguidor dels comptes d'Instagram: @montblanc_medieval i de @setmanamedieval.

El concurs consta de tres categories: monuments amb el guarniment medieval, esdeveniments propis de la Setmana Medieval on es vegi reflectit l'esperit de la festa, i una per als igers de Montblanc i la Conca de Barberà. Els dies 7, 8 i 9 de maig, a través d’Instagram, es faran les votacions dels cinc finalistes de cada categoria.

Els premis per als cinc finalistes de cada categoria són visites guiades a la vila, el nou plànol Passejant per Montblanc i lots de marxandatge gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc.

Tal com es va fer els altres anys, dues fotos especials marcaran l'inici i el final del termini per penjar fotos.

 

Descarrega't les bases del concurs

 

Accions del document