Durant la Setmana Medieval es celebrarà el cinquè concurs d'Instagram

L’organitzen l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació de la Llegenda de Sant Jordi, amb el suport d'establiments turístics i entitats.

18/04/2018

Des d'aquesta setmana, els aficionats a Instagram ja disposen de la informació necessària per participar en el cinquè concurs de la Setmana Medieval de Montblanc.

Les quatre edicions anteriors van assolir un gran èxit de participació, tant per la quantitat de fotos etiquetades, l'any passat foren unes 2.200, com per la seva qualitat. La iniciativa ha arrelat entre els visitants de la festa aficionats a compartir imatges a través de les xarxes. L'Oficina de Turisme de Montblanc i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi han redactat les bases per poder participar al concurs i es poden consultar als webs www.montblancmedieval.cat i www.setmanamedieval.cat.

A grans trets, els igers hauran d'etiquetar fotos amb #montblancmedieval i #setmanamedieval. Les instantànies han de ser realitzades durant la Setmana Medieval 2018, i penjades a Instagram entre el 20 i el 29 d'abril. També cal ser seguidor dels comptes d'Instagram: @montblanc_medieval i de @setmanamedieval.

El concurs consta de tres categories: monuments amb el guarniment medieval, esdeveniments propis de la Setmana Medieval on es vegi reflectit l'esperit de la festa, i una per als igers de Montblanc i la Conca de Barberà. Els dies 2, 3 i 4 de maig, a través d’Instagram, es faran les votacions dels cinc finalistes de cada categoria.

Els premis per als cinc finalistes de cada categoria són: estades a Montblanc, àpats, visites guiades a la vila, vals de compra, lots de cava i lots de marxandatge entre d'altres. Els obsequis són gentilesa de l'Ajuntament de Montblanc, càmping Montblanc Park, Sant Francesc Restaurant, Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i Cooperativa Vinícola de Sarral.

Tal com es va fer els altres anys, dues fotos especials marcaran l'inici i el final del termini per penjar fotos.

Consulta les bases del concurs