A l'agost cada dia es pot pujar a la muralla de Montblanc

Visites guiades, nocturnes i sense guia és l'oferta que s'estrena enguany

10/08/2017

A l'agost cada dia es pot pujar a la muralla de Montblanc
Visita guiada a Montblanc

Des del passat dimarts l'Oficina de Turisme de Montblanc ofereix cada dia del mes d'agost la possibilitat de visitar i descobrir la muralla de la capital de Conca de Barberà.

Aquesta és una de les novetats que s'han presentat aquesta temporada turística d'estiu i potencia encara més l'atractiu de la muralla de Montblanc, un dels vuit elements patrimonials finalistes del Monument favorit dels catalans 2017 que impulsà la revista Descobrir.

Entre les visites guiades que s'ofereixen tots els dissabtes, diumenges i festius de l'any es puja a muralla en dues: la visita gastronòmica de les 11 del matí i la visita específica de la muralla a les 12,30h. Al juliol i agost s'hi ha sumat la visita en francès del dimecres a les 7 de la tarda, i la nocturna dels divendres a les 10 de nit.

La proposta que ara s'incorpora a l'oferta existent és una visita autoguiada pel pas de ronda i quatre torres de la muralla. Fins al 31 d'agost, de dilluns a divendres, entre les 11h i les 13,30h el visitant pot iniciar aquesta visita entrant per una de les torres ubicades al carrer de la Muralla d'Alfons III. S'hi ha instal·lat el punt de venda dels tiquets que tenen els següents preus: 3€ adults, 1,50€ infants de 7 a 13 anys i gratuït els menor de 7 anys.

Tota la informació sobre les característiques de les visites i els preus les trobareu a www.montblancmedieval.cat o bé podeu trucar a l'Oficina de Turisme de Montblanc al 977 86 17 33.

Accions del document