Resultats de la cerca

793 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'element











Nous elements des de



Ordena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
seccio Cap de setmana
Ubicat a QUÈ FER? / Visites guiades/en motiu de la covid19 suspeses fins a nou avís
Visita monumental
Ubicat a QUÈ FER? / Visites guiades/en motiu de la covid19 suspeses fins a nou avís / Cap de setmana
Pastisseries i forns
Les coques, dolces i ensucrades, són un element imprescindible de la rebosteria local. Encara ara es fan seguint velles receptes que els flequers s'han transmès de generació en generació. D'entre la confiteria destaquen els merlets i montblanquins, dues delicioses especialitats molt semblants que són unes ametlles recobertes de pasta dolça. Però no tot és dolç. A les pastisseries i forns de pa de Montblanc podreu trobar les típiques coques de ceba o de recapte, fetes segons l'antiga tradició.
Ubicat a QUÈ FER? / Gastronomia
minisite Octet Stream #Safrània365
Visita el calendari d'activitats relacionades amb la promoció de productes agroalimentaris de la Conca de Barberà
Ubicat a QUÈ FER? / Esdeveniments turístics
minisite Octet Stream Terrània
Visita el mini-site del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc
Ubicat a QUÈ FER? / Esdeveniments turístics
Calçotades
Durant els primers mesos de l'any els retaurants de Montblanc ofereixen la tradicional calçotada. Cebes cuites al foc fet amb sarments de vinya i que es serveixen a taula acompanyats de la salsa de romesco i carn a la brasa.
Ubicat a QUÈ FER? / Gastronomia
Cansaladeries
A les cansaladeries de la via es pot trobar una rica varietat de productes derivats del porc elaborats de forma artesana, com són la llonganissa, la botifarra blanca, la botifarra negra, la llonganissa seca, etc...
Ubicat a QUÈ FER? / Gastronomia
L'actualitat
Ubicat a MONTBLANC / Història
L'època contemporània
Ubicat a MONTBLANC / Història
La crisi (1893-1964)
Ubicat a MONTBLANC / Història
« 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 80 »