Pastisseries i forns

Les coques, dolces i ensucrades, són un element imprescindible de la rebosteria local. Encara ara es fan seguint velles receptes que els flequers s'han transmès de generació en generació. D'entre la confiteria destaquen els merlets i montblanquins, dues delicioses especialitats molt semblants que són unes ametlles recobertes de pasta dolça. Però no tot és dolç. A les pastisseries i forns de pa de Montblanc podreu trobar les típiques coques de ceba o de recapte, fetes segons l'antiga tradició.

20/02/2017

Pastisseria Andreu - C. Major, 55 - 977 860 135

Pastisseria Viñas - C. Major, 47 - 977 860 158

El Forn de la Vila - C. Pere Berenguer, 3 - 977 863 01

Forn de pa Joan - C. Major, 85 - 977 860 245

Forn de pa germans Palau - C. Riber, 36 - 977 860 157

Angelo's, fleca i cafeteria - C. Dionís Mestre, 6 baixos - 977 863 066

Forn de pa Tullet - Plaça de Sant Miquel, 2 - 977 875 224

Rifacli - Ctra. d'Artesa, 14 - 977 860 799

Accions del document