Oficina de Turisme

L’Oficina Municipal de Turisme de Montblanc funciona des del mes de juny de 2000. Té entre les seves missions atendre i informar, per tal de donar satisfacció als visitants que arriben a la vila, a tots aquells que estan decidint on passaran el seu temps d'oci i al teixit empresarial turístic més proper. És per això que l'atenció es dóna des del taulell de l'Oficina de Turisme, però també a través d'altres mitjans: correu ordinari, telèfon, correu electrònic, xarxes socials i aplicacions mòbils. Des de sempre també s'ha coordinat el servei de visites guiades a Montblanc, en coordinació amb els Guies de Montblanc. A més, col·labora amb entitats i institucions realitzant inscripcions i venda d'entrades per a tot tipus d’activitats.

Serveis, funcions i tasques de l'OT

L’Àrea de Turisme i Projecció Exterior de Montblanc té moltes i molt variades funcions dins l’estructura de l’Ajuntament de Montblanc. Algunes estan directament relacionades amb l’activitat turística. D’altres són de suport a altres àrees de l’Ajuntament com són festes, cultura, esports, etc. Allò que fem en el dia a dia no només té a veure amb el turista (a qui dediquem bona part dels nostres esforços). També ens adrecem als professionals del turisme, a periodistes, bloggers, instagramers, representants de les administracions (tècnics i polítics), i a la població local (tant a persones individuals com entitats). Tot seguit teniu una relació amb les principals tasques que es venen realitzant des de 2000.

OT on-line

L'Oficina de Turisme de Montblanc et respondrà qualsevol consulta formulada a través del correu turisme@montblanc.cat A més, també et donarem resposta a través dels nostres canals a les principals xarxes socials.

Accions del document